Download de Reis je Rijk app

app store
google-store

Aanmaken account

Download de Reis je Rijk app op je smartphone. Geef de app toestemming om jouw locatie te mogen gebruiken en om bluetooth aan te mogen zetten, en doorloop de onderstaande 4 stappen (zie screenshots onder de tekst):

 

 1. Maak een account aan in de app. Klik op Inloggen.

 2. Vervolgens op de link ‘Registreer je hier’

 3. Vul alle velden in.

 4. Je bent nu geregistreerd en ingelogd.

home
inloggen
account aanmaken
ingelogd

Reis starten

Volg de onderstaande stappen wanneer je met de trein reist:

 

 1. Zet je Bluetooth aan wanneer je gaat reizen. Op de stations en in de treinen hangen Beacons. Je telefoon communiceert via Bluetooth met deze Beacons en kan controleren hoe laat je precies gereisd hebt.

 2. Zodra je op het station in het bereik van een Beacon komt*, krijg je de volgende melding op je telefoon: “Je bent in de buurt van een Beacon. Ben je onderweg naar school/werk?”. Open deze melding en bevestig dat je onderweg bent.

 3. Selecteer de trein waarmee je gaat reizen. Vanaf nu wordt jouw reis door de app opgeslagen. Op de kaart kan je zien waar je je precies bevindt en hoe lang je al onderweg bent.

*de Beacons zijn geplaatst in de check in / check out palen van Veolia. Als je op het station de melding niet ontvangt, zorg dan dat je in de buurt staat van een Veolia check in / check out paal.

 

Het kan voorkomen dat je telefoon de beacons niet herkent en dat niet automatisch het bericht wordt getriggerd met de vraag of je onderweg bent. In dat geval kan je jouw reis handmatig starten door de app te openen en te klikken op Onderweg en vervolgens op ‘Start reis’.

homescreen ov
bevestig trein
selecteer trein
stop reis

Reis eindigen

Volg de onderstaande stappen wanneer je op het station van jouw bestemming bent aangekomen:

 1. Als je op het station van bestemming aankomt, klik op ‘Stop reis’ onder de menuknop ‘Onderweg’.

 2. Bevestig dat je jouw reis wilt beëindigen.

home
stop reis
reis eindigen

Reward verzilveren

Met het reizen buiten de spits spaar je credits die je kunt inwisselen tegen mooie beloningen. Je kunt als volgt een beloning claimen:

 

 1. Op het homescreen klik je op de menuknop ‘Beloningen’.

 2. Een overzicht verschijnt met beschikbare beloningen. Hier zie je of je voldoende credits hebt voor het claimen van de rewards. Klik op een reward die je wilt verzilveren.

 3. Een pop-up verschijnt met de details van de gekozen reward. Klik op de knop ‘ Verzilver’.

 4. Bevestig dat je de gekozen reward wilt verzilveren.

 5. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail met een link. Klik op de link ‘Klik hier om je reward aanvraag af te ronden’.

 6. In een internet browser opent zich een invul formulier. Vul deze volledig in. Zorg ervoor dat je ook een foto van je studentenkaart upload hier, of als je werkt, een foto van bijv. je visitekaartje, waarop duidelijk staat dat jouw werkgever in Nijmegen gevestigd is. Klik vervolgens op ‘submit’.

 7. Je aanvraag wordt in behandeling genomen en binnen enkele dagen ontvang je jouw reward per e-mail of per post.

home
beloningen
spotify abonnement
bevestig reward
e-mail
bevestig aanvraag